Az igényléshez szükséges nyomtatvány letölthető IDE kattintva!

HVI  vezetői határozat az egyéni listás képviselőjelölt és polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról.

2019. június 29-én került megrendezésre a cserkúti falunap. A délutáni, színpadi műsorokból kisfilm készült.

A filmet a NYMTIT kommunikáció munaktársai készítették. Köszönjük Perjés Krisztinek, Rónai Tamásnak, Rónai Tibornak, és Végi Gábornak!

Az összeállítás IDE kattintva tekinthető meg!

2019. június 29-én a falunapon - ünnepélyes keretek között- a hagyományokhoz híven idén is átadásra került a "Cserkútért" díj.

A "Cserkútért" díj egyfajta elismerés, a közösségért, a községért végzett civil munkáért. Cserkút község képviselő testülete idén a díjat (civil ajánlásra) Németh Istvánnak adományozta.

A filmet  a NYMTIT kommunikáció csapata készítette. Perjés Kriszta, Rónai Tamás, Rónai Tibor,Végi Gábor, köszönjük a fotókat, videókat, légi felvételeket és riportokat!

Az átadásról készült kisfilm IDE kattintva tekinthető meg.

 

 

2019. június 29-én átadásra került az  INTERREG Eat Green HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú pályázat során megvalósult  Gasztronómiai Élménytér.

A cserkúti falunap délelőttjén tartott ádatási ünnepségről videó készült,  a NYMTIT kommunikáció csapatának jóvoltából. Perjés Kriszta, Rónai Tamás, Rónai Tibor,Végi Gábor, köszönjük  a fotókat, videókat, légifelvételeket és riportokat!

A kisfilmet IDE kattintva tekinthetik meg.

 

 

Kedves Cserkútiak!

Értesítem Önöket, hogy július 22-augusztus 4-ig szabadságon leszek. Ezen idő alatt a helyettesítésemet Dr Mink Gyöngyike Képviselő Asszony látja el.
Kérem kérdéseikkel, problémáikkal keressék a
70 7729340-es telefonszámon, illetve a mink. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Hegedüs Zsolt
alpolgármester