Slide background

Köszöntjük Cserkúton!

Slide background

Köszöntjük Cserkúton!

Slide background

Köszöntjük Cserkúton!

Slide background

Köszöntjük Cserkúton!

Cserkút Árpád-kori temploma

Templomlátogatás

naponta 9-11 és 14-16 óra között;

pénteken 14-16;

szombat, vasárnap 9-11 óráig.

Németh István  30 471 2517 

A templombelső ...

Kapcsolat

Email:
Név:
Szöveg:
Mennyi 4+3 (betűvel)

Síremlék állapotfelmérés

Tisztelt Hozzátartozó!
 
Önkormányzatunk minden évben mindenszentek és halottak napja előtt felülvizsgálja a Temetőnkben található síremlékek állapotát és stabilitását. Ezzel az intézkedésével kívánja a balesetveszélyes síremlékekre felhívni a hozzátartozók és a sírhely felett rendelkezők figyelmét. Az érintett síremlékeket tájékoztató táblával látjuk el, majd a balesetveszély tényét a nyilvántartásunkban dokumentáljuk. Ha a síremlék már túlmutat a balesetveszélyes állapoton, vagyis életveszélyes állapotú, abban az esetben kollégáink azonnali kényszerbontást végeznek, amelyet szintén dokumentálás kísér, ennek a költsége a sírhely tulajdonosát terheli. Ilyen esetekben a fejkövet a síremlékre fektetjük, ha ez nem lehetséges, akkor az érintett sírkőelemet elszállítjuk a kőtároló területre.
Amennyiben valaki tájékoztató táblát talál a síremléken, célszerű felkeresni Polgármesteri Hivatalunkat egyeztetés céljából.
Hivatali nyitvatartási idő: H-CS 7:00-15:30, P: 7:00-12:00 vagy telefonon lehet keresni Hegedüs Zsolt Polgármestert a: +36303852717 telefonszámon.
Fontos tudni, hogy ha egy síremlék leborul, abban az esetben mindennemű káresetért a sírhely felett rendelkezőt terheli a felelősség!
 
Hegedüs Zsolt, polgármester

Cserkút

Mindenek felett!