Figyelemfelhívás a Helyi Építészeti Szabályzatunkkal kapcsolatban

Figyelemfelhívás!

(A Helyi Építészeti Szabályzatunkkal kapcsolatban)

 

Tisztelt Cserkúti Polgárok!

Az elmúlt időben több ingatlantulajdonos és vállalkozó kereste meg önkormányzatunkat különböző igényekkel, amiket a HÉSZ módosítása nélkül nem áll jogunkban kielégíteni,például telek méretéhez alkalmazkodó beépíthetőség módosítása.

A cserkúti önkormányzati képviselők úgy döntöttek, hogy az összes általunk ismert jelzésnek teret adunk és május elejéig gyűjtjük az észrevételeket és javaslatokat, hogy minél többen leírhassák, fontos, hogy LEÍRJÁK(!),  amit ebben a témakörben közölnének velünk.

Kérjük Önöket, hogy jelezzék a gondolataikat a megadott határidőig, 2018. május 5-ig!

Ezek után továbbítjuk az összegyűlt anyagot építészünknek, Bánfalvi Zoltán főépítésznek, majd a HÉSZ- ünkön dolgozó Pap Zsuzsa építésznek.

Testületünk a szakmai vélemények alapján dönt az önkormányzatunk hatáskörébe tartozó kérdésekben.

Amennyiben közvetlenül az építésszel kívánnak kapcsolatot létesíteni, akkor hívják fel Bánfalvi urat a 30/493 9770-es telefonon. Ha a rendszeres fogadóórán szeretnének vele találkozni, akkor a hónap utolsó csütörtöke előtti szerda délig jelentkezzenek –írásban – hivatalunkban, vagy  a 72/564 125- ös vonalas, esetleg  Mészáros Timinél a 70/636 8201-en,de hívhatnak engem is a 70/636 8123-as telefonon.

Természetesen továbbra is segítünk, ha szükségük lenne megjegyzésük írásba foglalására és hozzánk való eljuttatásra!

Cserkút, 2018 március 11.

                                                         Hagenthurn József polgármester